Log - Dragomer, 11. in 12. maj 2013

Partnerji IFSC

Med poslovne partnerje mednarodne zveze za športno plezanje (IFSC) se uvrščajo uspešna podjetja, ki podpirajo njeno delovanje in kot sponzorji pomagajo pri organizacij tekmovanj za svetovni pokal.

 

Generalni sponzor

Generalni spozor je podjetje, ki ga odlikujeta odlična poslovna bilanca in svetovna prepoznavnost. Gre za podjetje, ki podpira največje športne dogodke po vsem svetu. S svojim sponzorskim vložkom pa v največji meri pomaga, da tekmovanje za svetovni pokal sploh lahko izpeljemo.


Zlati sponzorji

Zlati sponzorji so podjetja in posamezniki, ki smo jim še posebej hvaležni, saj brez njihovega prispevka tekmovanja za svetovni pokal v balvanskem plezanju ne bi mogli izpeljati.

 

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Lokalni sponzorji

Uradno vozilo tekmovanja za svetovni pokal

Medijski pokrovitelj

Spletni pokrovitelj

Donatorji in prostovoljci

Med donatorje in prostovoljce štejemo vse tiste, ki s svojim znanjem, delom ali s prostovoljnimi prispevki pomagajo pri organizaciji in izpeljavi tekmovanja. Gre za ljudi, ki sestavljajo organizacijski odbor, skupino, ki je poskrbela, da je prizorišče urejeno, za posameznike, ki so se kot prostovoljci javili, da pri organizaciji tekmovanja pomagajo zgolj zato, ker si želijo pomagati, itd. To je skupina več kot šestdesetih ljudi, med katerimi je večina članov društva Korenjak in staršev otrok, ki v društvu trenirajo.